FØDSELSFORBEREDENDE KURS

blog image

Gratulerer med svangerskapet!
Å vente barn er spennende, og mange nye opplevelser står for tur.
Forberedende kurs om graviditet, fødsel og barseltiden.
I løpet av disse klasser vil vi utforske ulike veier inn til dine grunnleggende ønsker og behov, og vi vil identifisere hindringer som står i veien. Underbevisstheten din har en dyp effekt på alt du gjør, inkludert måten du opplever din graviditet og fødsel.

Jeg vil veilede deg til å bli mer rolig, avslappet og knyttet til babyen din, utforske din feminine intuisjon, og til å føle deg sterkere og tryggere i din rolle som mor.

Jeg har satt sammen dette programmet for å fjerne mas og stress fra hverdagen. På denne måten kan du bygge et solid fundament for morsrollen, og du kan være mer tilstede for din lille helt fra starten av.

I dette kurs vil vi:
· Avklare hva som er viktig for deg, hvor frykt og bekymring ligger og hvordan bevege seg framover fra et usikkert sted.
· Få klarhet i og selvtillit vedrørende din graviditet og fødselsopplevelse, samtidig som du knytter bånd til babyen din.
· Pusteøvelser for fødsel
. Avslapningsteknikker for ro med babyen din
· 4. trimester og amming - lære å samarbeide med partneren din slik at dere begge føler dere rolige og godt forberedt til både fødsel og foreldrerollen.
· Sette opp din egen fødselsplan.

Dette programmet hjelper til med å avskrive myter, og vil gjøre at du føler deg mer selvsikker, kunnskapsrik og forberedt på den utrolige opplevelsen det er å være gravid og å føde et barn.

Å finne den rette balansen mellom overplanlegging og det å gi opp, samtidig som du selv kan ta kontrollen over de store avgjørelsene, er veldig viktig.

Ikke vent til etter at du har hatt en traumatisk fødselsopplevelse. La oss arbeide sammen og skape et solid grunnlag fram mot fødselen.
Fortsatt ikke sikker på om dette er det rette kurset for deg? Ta kontakt, jeg svarer gledelig på alle spørsmål du måtte ha.
Om du er klar, ikke utsett det!

Kurset holdes i privat regi. Økt kunnskap gir økt trygghet!

Sted: Yoga & Velvære Ålesund. Notenesgt. 3, 4 etg., 6002 Ålesund
P
åmelding: susanalopesyoga@gmail.com

ONLINE PROGRAM - www.TheStressFreePregnancy.com

yoga lærer deg

article image

Tradisjonell yoga er en yogaform som vektlegger arbeidet med alle deler av en selv gjennom fysiske stillinger og øvelser, pusteteknikker, holdninger og låser, renselsesteknikker, mental trening, avspenning og meditasjon.

 

blog image

Susana Lopes er kjent for å gjøre justeringer til hver enkelt, og har stor kunnskap på å se den individuelle yogautøver, samt å gi fysiske justeringer der det måtte trenges.

 

blog image

Ønsker du en privattime, men bor ikke i Ålesund? Da kan vi avtale timer via skype. Private konsultasjoner gir deg muligheten til å få en spesiell tilpasning til deg og ditt utgangspunkt, med individuell oppfølging! Kontakt meg!

Uttalelser fra studenter

Stories from our community

Som fulltidsarbeidende småbarnsmor er det svært viktig for meg å finne en treningsform som gir både styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Å gjenoppdage tradisjonell yoga har gitt meg alt dette. Tusen takk for en flott yogahelg våren 2015, som ga meg dytten jeg trengte for å komme igang igjen! Gleder meg til å følge nye kurs utover høsten.

I think Susana Lopes lessons have been great and I wish to continue as soon as possible.

Har snart fullført et 10 ukers kurs med Susana på Valderøya og er svært fornøyd. Kurset passer både for kvinner og menn i alle aldre. Hun har en fin blanding av puste, styrke -og balanseøvelser i sine timer. Jeg kan anbefale Susana sine kurs til alle som praktiserer eller har interesse av å prøve Yoga.