YOGA MASSASJE

blog image

Tradisjonell yoga-massasje er en svært gammel massasjeform fra India som kombinerer trykkpunkter og yogateknikker.

 Den virker gjennom kroppen og livsenergien, og løser opp alt som kan ha hindret energien din i å strømme fritt.
Under tradisjonell yoga-massasje ligger du fullt påkledd på en myk matte. Massøren presser fingrene forsiktig mot trykkpunkter på kroppen, for å minske muskelspenninger og forbedre sirkulasjonen. Det er en ikke-invaderende form for massasje, en effektiv og mildere måte å komme i kontakt med kroppen på. Målet i tradisjonell yoga-massasje er å gjenopprette balanse og sunnhet i kroppens energi, sinn og følelser.
En timesavtale varer vanligvis rundt en time, og avsluttes alltid med dyp avslapning. Enkelte vil ha behov for å komme tilbake flere ganger for at resultatet skal bli best mulig.

tradisjonelle yoga klasser

article image

På dette klasser lærer du øvelsene steg for steg og det blir tilpasset alle aldre. Vi jobber med pusten og dyp hvile i tillegg til stillingene og meditasjon. Hver klasse gjøres på en måte som gir kroppen mer energi...

article image

Dette er et fantastisk kurs for å starte opp med en yogapraksis eller styrke din eksisterende praksis. Du lærer her øvelsene steg for steg og det blir tilpasset alle nivå. På dette kurset vil vi stegvis gå gjennom pusten, meditasjon og...

article image

Yoga massasje er en svært gammel massasjeform fra India som kombinerer trykkpunkter og yogateknikker. Den virker gjennom kroppen og livsenergien, og løser opp alt som kan ha hindret energien din i å strømme fritt.

Uttalelser fra studenter

Stories from our community

''

Tradisjonell Yoga Kurs: Takk for en nydelig dag med yoga. Kjenner det er godt for kroppen a komme i gang igjen med yoga. Jeg liker godt solhilsen og kjenner at for min kropp hjelper det a komme i gang med pust og bevegelse for asana.

''blog image

Mor og baby yoga var en behagelig måte og komme igang igjen med trening etter fødselen. Og en får god veiledning og baby vennlige øvelser.

blog image

I joined Yoga for gravide and would highly recommend this course to all preggies! Not only was it a very relaxing experience, I also really felt I was keeping my body in shape and it helped me to get rid of back pain issues I was experiencing.