GAVEKORT

gavekort yoga alesund

Gled en du har kjær med et gavekort til yoga.

Velg mellom gavekort til 400,- 600,- eller 800 kr,- eller valgfritt beløp.
Gavekortet kan benyttes til alle våre ulike typer yogakurs.

Gavekortet må benyttes innen 6 mnd.

Slik fungerer det: send oss en e-post med tilbudet du ønsker å gi, og vi sender deg gavekortet via e-post! Du kan trykke den og gi den til dine venner eller familie!


Email: susanalopesyoga@gmail.com

yoga Klasser

article image

I dette kurset bruker vi tradisjonelle yogateknikker for å hjelpe deg som vordende mor å finne balanse,glede og ro under denne vakre og naturlige prosessen. Teknikkene kan hinre/kontrollere mye av det typiske ...

blog image

Tradisjonell yoga er en yogaform som vektlegger arbeidet med alle deler av en selv gjennom fysiske stillinger og øvelser, pusteteknikker, holdninger og låser, renselsesteknikker, mental trening, avspenning og meditasjon.

blog image

Etter at du har født er du kanskje ivrig etter å komme igang med Yogapraksisen din, og/eller komme i form igjen. Da er barsel yoga noe for deg! Kurset er begrenset til 8 mødre med babyer (fra 6 uker til de begynner å krype rundt...

Uttalelser fra studenter

Stories from our community

''blog image

Som fulltidsarbeidende småbarnsmor er det svært viktig for meg å finne en treningsform som gir både styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Å gjenoppdage tradisjonell yoga har gitt meg alt dette. Tusen takk for en flott yogahelg våren 2015, som ga meg dytten jeg trengte for å komme igang igjen! Gleder meg til å følge nye kurs utover høsten.

''blog image

I think Susana Lopes lessons have been great and I wish to continue as soon as possible.

''blog image

Har snart fullført et 10 ukers kurs med Susana på Valderøya og er svært fornøyd. Kurset passer både for kvinner og menn i alle aldre. Hun har en fin blanding av puste, styrke -og balanseøvelser i sine timer. Jeg kan anbefale Susana sine kurs til alle som praktiserer eller har interesse av å prøve Yoga.