FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

OFTE STILTE SPØRSMÅL:

1. Kan jeg godt være med selvom jeg ikke er smidig? Er jeg for gammel?
Ja! Selvfølgelig kan du være med. Yoga er ikke en konkurrence sport, yoga er for alle.

2. Er yoga bare fysisk sett?
Mange begynner med yoga fordi de tiltrekkes av de fysiske positurene som utøves på yogamatta. Samtidig handler også yoga om noe mer – om ånd, sjel, sinn, tanker, harmoni og balanse. Yogaen blir altså en kilde til forandring i både kropp og sinn, uavhengig av hva som først motiverte utøveren til å begynne med yoga.

3. Hvordan kjenner jeg det riktige nivået for meg?
Prøv våre klasser, snakk med læreren. Vi har ingen forventninger til dig, om hvad du kan, når du møder op. Vi er bare glad for, at du vælger at dele din tid med oss og de andre deltagere på klassen. Og at yoga har fanget din interesse.

4. Hva skal jeg ha på meg?
Vi anbefaler løse og elastiske plagg. Damer bruker vanligvis sportstopper og shorts/korte thights. Menn bruker shorts, og t-skjorte hvis de ønsker.

5. Må jeg godt stille spørgsmål under klassen?
Selvfølgelig vi er her for dig og for at guide og assistere dig i din praksis, eller kom op til oss, når klassen er slut, så vi kan få en lille snak, og du kan få svar.

6. Må jeg godt komme for sent?
Ja, det må du. Det er selvfølgelig ikke noget, du skal stræbe efter, men det kan ske for os alle. Hellere komme for sent til yoga end ikke at komme til yoga.

7. Jeg er forkjølet, kan jeg fremdeles ta timen?
Ved en lett forkjølelse kan yoga virke rensende og oppkvikkende på kroppen. Har du feber anbefaler vi at du holder deg hjemme.

8. Vil du vite mer om yoga? Her er noen flotte bøker!
• The Yoga Sutra of Pantanjali – Shri Svamin Satchidananda
• J'apprends le Yoga - André Van Lysebeth
• The Yoga Tradition – Georg Feuerstein
• Je perfectionne mon Yoga - André Van Lysebeth
• The Science of Pranayama , Shri Svamin Shivananda
• The Illustrated Light on Yoga – BKS Iyengar


Uttalelser fra studenter

Stories from our community

''

Tradisjonell Yoga Kurs: Takk for en nydelig dag med yoga. Kjenner det er godt for kroppen a komme i gang igjen med yoga. Jeg liker godt solhilsen og kjenner at for min kropp hjelper det a komme i gang med pust og bevegelse for asana.

''blog image

Mor og baby yoga var en behagelig måte og komme igang igjen med trening etter fødselen. Og en får god veiledning og baby vennlige øvelser.

blog image

I joined Yoga for gravide and would highly recommend this course to all preggies! Not only was it a very relaxing experience, I also really felt I was keeping my body in shape and it helped me to get rid of back pain issues I was experiencing.