PRAKTISK INFORMASJON

Vi gjør en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet. Vi vasker salene, toaletter og andre flater som berøres mellom hver klasse. Det vil være antibac tilgjengelig i lokalet. Vær trygg på at vi gjør alt vi kan for at ditt besøk hos oss skal være så trygt som mulig. Hjertelig velkommen!

Retningslinjer for å delta på klasser i studio:

Alle må ha med egne matter og annet utstyr.
Dersom du har symptomer på luftveisinnfeksjon, er i hjemmekarantene eller i hjemmeisolasjon, kan du ikke komme på klasser.
Generelle råd for hånd-/og hostehygiene må holdes i lokalene. Sørg for å holde avstand til andre etter retningslinjer fra FHI. Vær spesielt obs på dette når dere kommer og går.
Vi kan ikke servere vann eller annen snacks etter klassene.

Du booker plass på klassen via vår APP. Kan du ikke komme på klassen, må du avbestille senest 3 timer før klassen begynner. Da gir vi flest mulig sjansen til å delta.
For å vite mer om våre vilkår og betingelser, se våre vanlige spørsmål HER


For å ha en best mulig yoga eller pilates praksis anbefaler vi:

Utstyr
Bruk komfortable klær som er bevegelige og lett å tøye i og som holder deg varm på vintertid.Du trenger ikke sko, yoga eller pilates praktiseres best barbent, evt i sokkelesten. Vi anbefaler at du tar av deg smykker, klokke o.l som kan gi deg ubehag gjennom timen.

Skader og plager
Du være relativt frisk for å gå på de fleste yoga eller pilates klassene våre. Eventuelle mindre skader og plager (alt fra kneproblemer, høyt blodtrykk til tidligere operasjoner) må du informere oss om. Ønsker du spesiell oppfølging for dine problemer har vi en fysioterapeut på studiot, som du kan ta kontakt med.

Måltider før praksis
Det er best at det går to timer fra du har spist et større måltid mat til du praktiserer, med mindre du er syk eller gravid. Det å drikke og spise tett opp til, eller under yoga eller pilates klassen vil gjøre at kroppen fokuserer mer på fordøyelsen enn aøvelsene.

Lukt
Vi bruker røkelse innimellom for å skape god energi og lukt. Si i fra hvis du er allergisk mot røkelse så vi kan ta hensyn til dette.

Stillhet
Ikke ta med deg mobilen inn i salen ved plassen din. Hvis du har telefonen i veska di i trappa i salen må du huske å skru av både lyd og vibrering.

Graviditet
Vi anbefaler våre gravidklasser til alle gravide elever, nybegynnere som avanserte. Blir du gravid i løpet av semesteret kan vi ordne med å flytte deg over på gravidkurs.

Lytt til kroppen
Vi er glad for å ha deg som med som elev I klassen vår og vi vil hjelpe deg til å få mest mulig utbytte. Vi opplever at yoga eller pilates er mer enn bare en fysisk trening. Det er en transformerende praksis som påvirker både kropp, sinn og følelser. Tilstedeværelse er grunnleggende for å praktisere. Vær varsom med kroppen din, har du skader så ta hensyn til det, lytt til kroppen din gjennom hele timen. Vi vil veilede deg så godt vi kan gjennom timen, men du har ansvaret for kroppen din.


Uttalelser fra studenter

Stories from our community

''

Tradisjonell Yoga Kurs: Takk for en nydelig dag med yoga. Kjenner det er godt for kroppen a komme i gang igjen med yoga. Jeg liker godt solhilsen og kjenner at for min kropp hjelper det a komme i gang med pust og bevegelse for asana.

''blog image

Mor og baby yoga var en behagelig måte og komme igang igjen med trening etter fødselen. Og en får god veiledning og baby vennlige øvelser.

blog image

I joined Yoga for gravide and would highly recommend this course to all preggies! Not only was it a very relaxing experience, I also really felt I was keeping my body in shape and it helped me to get rid of back pain issues I was experiencing.