PILATES PÅ MATTE

YOGAALESUND

Pilates utføres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser, hvor målet er stabilitet og kroppskontroll.

Alt skjer i takt med rolig innpust og utpust. Det jobbes både med å forlenge og styrke muskulaturen, med særlig fokus på å bygge opp den indre støttemuskulaturen slik at kroppen kan bæres på en korrekt måte. Treningen utfordrer din kjernemuskulatur og gir deg ny energi. Timen avsluttes med avspenning.

Susana Lopes inkluderer mange varianter av klassiske pilates, slik at du føler deg komfortabel i klassen, avslappet, opplever styrke og harmoni i kropp og sinn. Denne er helt perfekt for deg som ikke har trent så mye Pilates tidligere og ønsker god instruksjon. Gå ikke glipp av denne nydelige treningsopplevelsen!
Alle nivå velkommen!

Lærer - Susana Lopes

VÅRE KLASSENE

article image

Tradisjonell hatha yoga er en yogaform som vektlegger arbeidet med alle deler av en selv gjennom fysiske stillinger og øvelser, pusteteknikker, holdninger og låser, renselsesteknikker, mental trening, avspenning og meditasjon.

blog image

Susana Lopes har undervist i over 15 år, og har lang erfaring med yoga og meditasjon, yoga for gravide, yoga for mor og baby, og høy kompetanse innen Pilates.

 

 

blog image

Hvis du ikke ønsker å gå på gruppetimer , men ønsker personlig oppmerksomhet hele tiden. Hvis du har utfordringer eller skader som trenger riktig pleie. Yoga og Pilates privattimer er riktig for deg! Privattimer er organisert for den enkeltes behov, ønsker og utfordringer.

Uttalelser fra studenter

Stories from our community

''blog image

Som fulltidsarbeidende småbarnsmor er det svært viktig for meg å finne en treningsform som gir både styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Å gjenoppdage tradisjonell yoga har gitt meg alt dette. Tusen takk for en flott yogahelg våren 2015, som ga meg dytten jeg trengte for å komme igang igjen! Gleder meg til å følge nye kurs utover høsten.

''blog image

I think Susana Lopes lessons have been great and I wish to continue as soon as possible.

''blog image

Har snart fullført et 10 ukers kurs med Susana på Valderøya og er svært fornøyd. Kurset passer både for kvinner og menn i alle aldre. Hun har en fin blanding av puste, styrke -og balanseøvelser i sine timer. Jeg kan anbefale Susana sine kurs til alle som praktiserer eller har interesse av å prøve Yoga.