OM SUSANA LOPES

blog image

Når jeg startet med Yoga hadde jeg ingen forståelse for hva yoga var eller yogaens historie, jeg visste ikke engang om de gode langtidseffektene av yoga.

Men ideen om å lære sinnet mitt å være mer avslappet og å få en bedre trening og kroppskontroll, var nok for meg til å prøve det ut når jeg var 19 år. Som mange andre så jeg ikke på yoga som en livsvei, og etter noen få klasser var jeg overbevist om at jeg hadde funnet den fullstendige treningen som jeg savnet.

I 2003 startet jeg min 6-årige Yogalærerutdannelse ved Yoga Samkhya Institutt - Portugal. Jeg har tatt fordypningskurs i yoga for gravide og yoga for barn, det er to av de feltene jeg er mest opptatt av i yoga.

I dag er jeg veldig glad for å ha en mye dypere bakgrunn enn jeg hadde når jeg først startet med yoga, nå har jeg undervist og lært på full tid i 15 år. Jeg har fordypet meg i studiene om Tradisjonell Yoga ved å jevnlig delta i intensive yogauker for lærerutdanning, nasjonale og internasjonale yogamøter, filosofiske reiser til ashramer i India og indiske universiteter. I tillegg har jeg reist til USA, Tyskland, Belgia, England, Danmark, Italia, Spania, Mexico, Peru og andre plasser i forbindelse med yoga.

For meg er yoga en livsvei, en væren og en måte å kommunisere på. Som lærer er min intensjon å inspirere mine elever i sin praksis, gjennom bevegelse, pust og stillhet, til å utvikle sin visdom og bevissthet om sin kropp og sinn, og akseptere hvem de er med klarhet, fred og glede.

Susana Lopes er Akkreditert Yoga Lærer av CYA INTERNATIONAL - Rådet for Yoga Accreditation International (India), Yoga Samkhya Institutt - Portugal og medlem av Norsk Yogalærerforbund.

OM SISSEL WALDERHAUG

blog image

Sissel Walderhaug er byggingeniør og jobber som prosjekteringssjef hos Artec Aqua.

I 2014 begynte hun som yogautøver, og ble raskt en ivrig yogaentusiast. Hun er utdannet tradisjonell yogalærer og har øvd med og assistert Susana Lopes.

Sissel Walderhaug er Akkreditert Yoga Lærer av Tradisjonell Yoga Senter.

påvirkninger

blog image

The Archetype Shiva is considered to be, in the Yoga Culture, the mythical creator of yoga, the first person that started practicing yoga and taught it to humanity. A person that realized that practicing a mental attitude of observance brings benefits to the understanding of one sense of Self and connection with Nature.

blog image

Swami Shivananda and The Devine Life Society er en av de få gjenværende autentiske skolene som fortsatt underviser yoga på den tradisjonelle måten som det ble antatt å være tusen år siden.

 

 

 

blog image

Vår kosmiske mor, vår vakre planet hvor alt kommer fra. Naturen som omgir oss, etablere harmoni i oss selv og med andre i fred. Bevisstheten om vår felles opprinnelse, av vår felles tilhørighet og tilknytning, og en fremtid som skal deles med alle.

 

Uttalelser fra studenter

Stories from our community

Da jeg kontaktet Susana, viste det seg at hun også gav privattimer. Det innebar at jeg fikk en lærer helt for meg selv og kunne spørre om alt jeg lurte på. Jeg ble også fulgt opp hele tiden, slik at jeg lærte å gjøre øvelsene riktig. Jeg har hatt 10 privattimer i tradisjonell yoga hos Susana og er meget fornøyd!

''blog image

I have been going to traditional yoga with Susana for more than half a year now. I wanted to try yoga, but I will admit I thought it was going to be too slow for me. But I soon learnt to appreciate the relaxing atmosphere Susana creates. In my own opinion yoga must be especially good for older people, to help with agility and balance.

''blog image

We love Yoga for Mother and Baby! It is by far the best activity we have done during the maternity leave. So calm and easy. Everything is done on Nikolai's premises, leaving both mother and son happy and calm. Everything comes together when we are here.