PRIVATKLASSE

yogaalesund

Hvis du er nybegynner eller bare ønsker å komme videre i din egen praksis, enten i vårt studio eller i ditt hjem.

Hvis du ikke ønsker å gå på gruppetimer , men ønsker personlig oppmerksomhet hele tiden. Hvis du har utfordringer eller skader som trenger riktig pleie. Yoga privattimer er riktig for deg! Privattimer er organisert for den enkeltes behov, ønsker og utfordringer. Privattimer er også tilgjengelig i duo, trio eller små grupper. Susana Lopes er kjent for å gjøre justeringer til hver enkelt, og har stor kunnskap på å se den individuelle yogautøver, samt å gi fysiske justeringer der det måtte trenges.
Alle ukedager og helger.

Tradisjonell yoga er en yogaform som vektlegger arbeidet med alle deler av en selv gjennom fysiske stillinger og øvelser, pusteteknikker, holdninger og låser, renselsesteknikker, mental trening, avspenning og meditasjon. Tradisjonell yoga kan med dette variere fra en rolig, statisk til en aktiv, dynamisk praksis - med oppmerksom nærvær.

Privattimer er også gitt for Yoga for Gravide og Yoga for Mor og Baby.

PRIVATTIMER VIA SKYPE
Ønsker du en privattime, men bor ikke i Ålesund? Da kan vi avtale timer via skype. Private konsultasjoner gir deg muligheten til å få en spesiell tilpasning til deg og ditt utgangspunkt, med individuell oppfølging! Kontakt meg!

Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

yoga lærer deg

article image

Tradisjonell yoga er en yogaform som vektlegger arbeidet med alle deler av en selv gjennom fysiske stillinger og øvelser, pusteteknikker, holdninger og låser, renselsesteknikker, mental trening, avspenning og meditasjon.

blog image

Susana Lopes er kjent for å gjøre justeringer til hver enkelt, og har stor kunnskap på å se den individuelle yogautøver, samt å gi fysiske justeringer der det måtte trenges.

 

blog image

Ønsker du en privattime, men bor ikke i Ålesund? Da kan vi avtale timer via skype. Private konsultasjoner gir deg muligheten til å få en spesiell tilpasning til deg og ditt utgangspunkt, med individuell oppfølging! Kontakt meg!

Uttalelser fra studenter

Stories from our community

''blog image

Som fulltidsarbeidende småbarnsmor er det svært viktig for meg å finne en treningsform som gir både styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Å gjenoppdage tradisjonell yoga har gitt meg alt dette. Tusen takk for en flott yogahelg våren 2015, som ga meg dytten jeg trengte for å komme igang igjen! Gleder meg til å følge nye kurs utover høsten.

''blog image

I think Susana Lopes lessons have been great and I wish to continue as soon as possible.

''blog image

Har snart fullført et 10 ukers kurs med Susana på Valderøya og er svært fornøyd. Kurset passer både for kvinner og menn i alle aldre. Hun har en fin blanding av puste, styrke -og balanseøvelser i sine timer. Jeg kan anbefale Susana sine kurs til alle som praktiserer eller har interesse av å prøve Yoga.