PRIVATKLASSE

yogaalesund

Hvis du er nybegynner eller bare ønsker å komme videre i din egen praksis, enten i vårt studio eller i ditt hjem.

Hvis du ikke ønsker å gå på gruppetimer , men ønsker personlig oppmerksomhet hele tiden. Hvis du har utfordringer eller skader som trenger riktig pleie. Yoga eller Pilates privattimer er riktig for deg! Privattimer er organisert for den enkeltes behov, ønsker og utfordringer. Privattimer er også tilgjengelig i duo, trio eller små grupper. Susana Lopes er kjent for å gjøre justeringer til hver enkelt, og har stor kunnskap på å se den individuelle, samt å gi fysiske justeringer der det måtte trenges.
Alle ukedager og helger.

Privattimer er også gitt for Yoga for Gravide og Yoga for Mor og Baby.

 

PRIVATTIMER VIA ZOOM
Ønsker du en privattime, men bor ikke i Ålesund? Da kan vi avtale timer via Zoom. Private konsultasjoner gir deg muligheten til å få en spesiell tilpasning til deg og ditt utgangspunkt, med individuell oppfølging! Kontakt meg!

Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

VÅRE KLASSENE

article image

I pilates er hovedfokus puste og trening av kjernemuskulatur og å bygge den indre støttemuskulaturen grunnig slik at vi kan bære kroppen vår på en korrekt måte.

 

 

article image

Tradisjonell Yoga kan forbedre din helse, fleksibilitet og styrke enten du er nybegynner eller en viderekommet elev, slik at du som utøver får en uvanlig god fleksibilitet, en god fysisk form og økt motstandsdyktighet.

 

article image

På jakt etter Yoga og Pilates i Alesund: gratis prøvetime! Med Susana Lopes kan du begynne på Yoga og Pilates når som helst og du trenger ingen forkunnskaper for å bli med. Susana Lopes gir autentisk tradisjonell hatha yoga og pilates: gratis prøvetime for alle nivå. Alle er velkommen!

Uttalelser fra studenter

Stories from our community

''

Tradisjonell Yoga Kurs: Takk for en nydelig dag med yoga. Kjenner det er godt for kroppen a komme i gang igjen med yoga. Jeg liker godt solhilsen og kjenner at for min kropp hjelper det a komme i gang med pust og bevegelse for asana.

''blog image

Mor og baby yoga var en behagelig måte og komme igang igjen med trening etter fødselen. Og en får god veiledning og baby vennlige øvelser.

blog image

I joined Yoga for gravide and would highly recommend this course to all preggies! Not only was it a very relaxing experience, I also really felt I was keeping my body in shape and it helped me to get rid of back pain issues I was experiencing.