TIMEPLAN 2020
Velkommen inn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi åpner senter for små grupper

 Vi gleder oss til å ta dere i mot!

Vi fortsetter med online yoga i tillegg til de små gruppeklassene. Medlemmer får dette fortsatt uten ekstra kostnad. Er du ikke medlem, kan du kjøpe online yoga tilgang for kr 499. Du får flere live klasser i uken, samt et stort utvalg klasser som du kan ta når det passer for deg.

Vi gjør en rekke tiltak for å ivareta din sikkerhet. Vi vasker salene, toaletter og andre flater som berøres mellom hver klasse. Det vil være antibac tilgjengelig i lokalet. Vær trygg på at vi gjør alt vi kan for at ditt besøk hos oss skal være så trygt som mulig. Hjertelig velkommen!

Retningslinjer for å delta på klasser i studio
Alle må ha med egne matter og annet utstyr.
Dersom du har symptomer på luftveisinnfeksjon, er i hjemmekarantene eller i hjemmeisolasjon, kan du ikke komme på klasser.
Generelle råd for hånd-/og hostehygiene må holdes i lokalene.
Sørg for å holde avstand til andre etter retningslinjer fra FHI. Vær spesielt obs på dette når dere kommer og går.
Vi kan ikke servere vann eller annen snacks etter klassene.

Du booker plass på klassen via vår APP. Kan du ikke komme på klassen, må du avbestille senest 3 timer før klassen begynner. Da gir vi flest mulig sjansen til å delta.

REGISTRERING
Kurs og Drop-in bestilles via email. Send oss en mail med navn, adresse, telefon samt hvilken klasse du vil delta på, så sender vi deg faktura pr e-post. Når du har fått bekreftelse fra oss via e-post er bestillingen/påmeldingen bindende.
Drop-in kan gjerne betales i resepsjon.
Gavekort kan man også få kjøpt og designet her, ta gjerne kontakt med oss.
Ubrukte klasser fra kurs refunderes ikke, men kan tas igjen på åpne klasser så fremt det er plass, innenfor semesteret. Unntak kan gjøres ved sykdom med legeerklæring.
Senter er stengt i 4 uker mellom juli og august, men kan fortsatt tilby sommerkurs og private klasser.
Under klasser kan ocasional bilder bli tatt for nettsiden eller sosiale medier.
Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe.
Påmelding til susanalopesyoga@gmail.com eller kan du ringe 486 47 025 - Susana Lopes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRADISJONELL YOGA – ÅPENT NIVÅ

Yoga klasser for alle, uansett erfaring med yoga fra før.
Dette er et fantastisk kurs for å starte opp med en yogapraksis eller styrke din eksisterende praksis. Du lærer her øvelsene steg for steg og det blir tilpasset alle nivå. På tradisjonell yoga klasser kan du komme så ofte som du har tid til, slik at yogaen kan tilpasses dine daglige rutiner. Så lenge du fortsetter å gjøre yoga, så vil din praksis gi deg mer og mer fordypning. I denne klassen vil vi lære å skreddersy våre pusten hver posisjon av yoga med sekvenser av energigivende yoga. Det er beregnet at utøveren tar kroppsbevissthet, får fysisk form og lære selv-korreksjon.

TIRSDAG og TORSDAG fra UKE 32
Tider: TIRSDAG 18.30 - 19.45 | TORSDAG 17.30 - 18.45
Pris: BASIC MEDLEMSKAP - 599,- /måned - Tilgang til alle våre klasser i studio og online.
Sted: Notenesgt. 3, 4 etg., 6002 Ålesund
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PUSTE, RELAX OG MEDITASJON – ÅPENT NIVÅ

Dette er et fantastisk klasse for å starte opp med en yogapraksis eller styrke din eksisterende praksis. På dette kurset vil vi stegvis gå gjennom pusten, meditasjon og dyp hvile i tillegg til stillingene. Hver klasse gjøres på en måte som gir kroppen mer energi, renser sinnet og gir glede, sterkere vitalitet og helse. Dette vil gi hver enkelt bedre kontakt med kroppen og gi en indre balanse i dagliglivet.

MANDAG
fra UKE 32
Tider: MANDAG 17:30 - 18.20
Pris: BASIC MEDLEMSKAP - 599,- /måned - Tilgang til alle våre klasser i studio og online.
Sted: Notenesgt. 3, 4 etg., 6002 Ålesund
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRADISJONELL YOGA – KURS I SKODJE - ÅPENT NIVÅ

Yoga klasser for alle, uansett erfaring med yoga fra før.
Dette er et fantastisk kurs for å starte opp med en yogapraksis eller styrke din eksisterende praksis.  På dette kurset vil vi stegvis gå gjennom pusten, meditasjon og dyp hvile i tillegg til stillingene. Hver klasse gjøres på en måte som gir kroppen mer energi, renser sinnet og gir glede, sterkere vitalitet og helse. Dette vil gi hver enkelt bedre kontakt med kroppen og gi en indre balanse i dagliglivet.


ONSDAG
fra UKE 34 - 19.08.2020 til 25.11.2020 (ingen klasse på 07.10.2020)
Tider: ONSDAG 18:00 - 19.15
Pris:  15 klasser - 2500,-kr
Sted: STETTE BARNESKOLE
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRADISJONELL YOGA – AVANSERT NIVÅ

Avansert klasser er noe mer utfordrende og passer for deg som har mer erfaring med yoga. Har du gått en del på yoga drop-in eller har deltatt på nybegynnerkurs, og føler du har god kontroll på grunnleggende asanas, så kan du prøve deg på et avansertkurs.
Kurset fokuserer på de mest grunnleggende yogaposisjonene, og introduserer noen nye, mer krevende posisjoner. I tillegg blir det mer meditasjon enn på et nybegynnerkurs. Du vil bli nøye fulgt opp av Susana Lopes på teknikk for at du skal få mest mulig ut av posisjonene.
Avansert klasser er en ren kilde til energi, utholdenhet, oppmerksomhet, fleksibilitet meditasjon og styrke. Det holder deg i form, gir deg fysisk styrke og god kroppsholdning.

MANDAG
fra UKE 32
Tider: MANDAG 19:30 - 20.45
Pris: BASIC MEDLEMSKAP - 699,- /måned - Tilgang til alle våre klasser i studio og online.
Sted: Notenesgt. 3, 4 etg., 6002 Ålesund
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOGA FOR GRAVIDE

I dette klasser bruker vi Tradisjonelle Yogateknikker for å hjelpe deg som vordende mor å finne balanse,glede og ro under denne vakre og naturlige prosessen. Teknikkene kan hinre/kontrollere mye av det typiske ubehaget som kan følge med en graviditet, og stimulerer den indre dialogen mellom mor og barn før fødselen. Professor Susana Lopes underviser pusteteknkker tilpasset graviditet og fødsel, samt avspennings- og meditasjonsteknikker som du kan bruke også etter fødselen. Av henne vil du få mye mer enn rene fysiske øvelser.

Yoga for gravide klassene er myke, skånsomme og trygge. Det handler om å lytte til kroppen, og ikke pushe deg selv for hardt. Klassene er utviklet for friske, gravide kvinner- uansett om du er ny til yoga eller har mange års praksis. Om du har medisinske utfordringer, er det viktig at du snakker med legen din og diskuterer med yogalæreren din før du begynner på kurset.

MANDAG fra UKE 35 - 24.08.2020 til 16.11.2020 (ingen klasse på 05.10.2020)
Tider: MANDAG 18:30 - 19.20
Pris: 12 klasser - 2300,-kr
Sted: Notenesgt. 3, 4 etg., 6002 Ålesund
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOGA FOR MOR OG BABY - KURS

Etter at du har født er du kanskje ivrig etter å komme igang med Yogapraksisen din, og/eller komme i form igjen. Da er Barsel Yoga noe for deg! Kurset er begrenset til 8 mødre med babyer(fra 6 uker til de begynner å krype rundt :). Kurset bruker Tadisjonelle Yoga-teknikker som pusteøvelser, Yoga-posisjoner for nybakte mødre, avspennings- teknikker og meditasjon. Målet er å gjenoppbygge styrke, fylle på energi og pleie trette muskler. Spesielle, lekne aktiviteter som inkluderer babyen inngår I klassene.
Du trenger ikke å ha praktisert yoga tidligere! Det er helt sikkert andre mødre som også prøver dette for første gang. Klassene på dette kurset handler om å gi tid til deg selv og fordype kontakten med babyen din gjennom en blanding av lek, styrkende og avspennende øvelser. Du er hjertelig velkommen til å skifte på og gi babyen mat underveis.
Ta med håndduk/teppe som babyen kan ligge på. BarselYoga hjelper oss å gjenopprette hormonbalansen I kroppen og finne tilbake til en god fysisk, følelsesmessig og mental helse etter graviditeten, og forbereder mammaen til de store endringene I livet som det å få barn medfører / innebærer.

FREDAG fra UKE 35
Tider: FREDAG 11:15 - 12.15 - 28.08.2020 til 20.11.2020 (ingen klasse på 09.10.2020)
Pris: 12 klasser - 2300,-kr
Sted: Notenesgt. 3, 4 etg., 6002 Ålesund
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONLINE YOGA

Når du registrerer deg vil du ha tilgang til vår online private gruppe! Korte og lange yogaklasser.
Nye videoer legges til hver uke, ikke på spesifikke dager, men de vil i stedet slippes på ulike dager i uken:
MORGEN YOGA
RELAX YOGA
TRADISJONELL YOGA
YOGA FOR GRAVIDE

Tilgang til opptak av alle klassene.

Pris: Morgen Yoga, Relax Yoga, Tradisjonell Yoga - 499,-kr / måned
Pris: Yoga for Gravide - 299,-kr / måned

Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOGA PRIVATKLASSE

Hvis du er nybegynner eller bare ønsker å komme videre i din egen praksis, enten i vårt studio eller i ditt hjem. Hvis du ikke ønsker å gå på gruppetimer , men ønsker personlig oppmerksomhet hele tiden. Hvis du har utfordringer eller skader som trenger riktig pleie. Yoga privattimer er riktig for deg! Privattimer er organisert for den enkeltes behov, ønsker og utfordringer. Privattimer er også tilgjengelig i duo, trio eller små grupper. Susana Lopes er kjent for å gjøre justeringer til hver enkelt, og har stor kunnskap på å se den individuelle yogautøver, samt å gi fysiske justeringer der det måtte trenges.

Tradisjonell yoga er en yogaform som vektlegger arbeidet med alle deler av en selv gjennom fysiske stillinger og øvelser, pusteteknikker, holdninger og låser, renselsesteknikker, mental trening, avspenning og meditasjon. Tradisjonell yoga kan med dette variere fra en rolig, statisk til en aktiv, dynamisk praksis - med oppmerksom nærvær.
Susana Lopes gir også Yoga for Gravide og Yoga for Mor og Baby - Privattimmer.

Alle ukedager og helger.
ONLINE ELLER I STUDIO

Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Yoga på kontoret. Med bruk av stoler og pulter lærer vi bort enkle øvelser og pusteteknikker som man kan gjøre ved arbeidsplassen uten at man trenger treningsutstyr. Organisert for gruppens behov, ønsker og utfordringer.  Enten i vårt studio eller på selskap. Ta kontakt oss hvis du vil vite mer om priser.