TIMEPLAN 2019 / 2020
REGISTRERING

Kurs og Drop-in bestilles via email. Send oss en mail med navn, adresse, telefon samt hvilken klasse du vil delta på, så sender vi deg faktura pr e-post. Når du har fått bekreftelse fra oss via e-post er bestillingen/påmeldingen bindende.
Drop-in kan gjerne betales i resepsjon.
Gavekort kan man også få kjøpt og designet her, ta gjerne kontakt med oss.
Ubrukte klasser fra kurs refunderes ikke, men kan tas igjen på åpne klasser så fremt det er plass, innenfor semesteret. Unntak kan gjøres ved sykdom med legeerklæring.
Senter er stengt i 4 uker mellom juli og august, men kan fortsatt tilby sommerkurs og private klasser.
Under klasser kan ocasional bilder bli tatt for nettsiden eller sosiale medier.

Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe.

 

Påmelding til susanalopesyoga@gmail.com

Kan du ringe 486 47 025 - Susana Lopes

kurs og åpne klasser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRADISJONELL YOGA – ÅPENT NIVÅ

Yoga klasser for alle, uansett erfaring med yoga fra før.
Dette er et fantastisk kurs for å starte opp med en yogapraksis eller styrke din eksisterende praksis. Du lærer her øvelsene steg for steg og det blir tilpasset alle nivå. På tradisjonell yoga klasser kan du komme så ofte som du har tid til, slik at yogaen kan tilpasses dine daglige rutiner. Så lenge du fortsetter å gjøre yoga, så vil din praksis gi deg mer og mer fordypning. I denne klassen vil vi lære å skreddersy våre pusten hver posisjon av yoga med sekvenser av energigivende yoga. Det er beregnet at utøveren tar kroppsbevissthet, får fysisk form og lære selv-korreksjon.

TIRSDAG og TORSDAG fra UKE 34
Tider: TIRSDAG 18.30 - 19.45 | TORSDAG 17.30 - 18.45
Pris: BASIC MEDLEMSKAP - 599,- /måned
Sted: Yoga & Velvære Ålesund. Notenesgt. 3, 4 etg., 6002 Ålesund
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRADISJONELL YOGA – AVANSERT NIVÅ

Avansert klasser er noe mer utfordrende og passer for deg som har mer erfaring med yoga. Har du gått en del på yoga drop-in eller har deltatt på nybegynnerkurs, og føler du har god kontroll på grunnleggende asanas, så kan du prøve deg på et avansertkurs.
Kurset fokuserer på de mest grunnleggende yogaposisjonene, og introduserer noen nye, mer krevende posisjoner. I tillegg blir det mer meditasjon enn på et nybegynnerkurs. Du vil bli nøye fulgt opp av Susana Lopes på teknikk for at du skal få mest mulig ut av posisjonene.
Avansert klasser er en ren kilde til energi, utholdenhet, oppmerksomhet, fleksibilitet meditasjon og styrke. Det holder deg i form, gir deg fysisk styrke og god kroppsholdning.

ONSDAG
fra UKE 34
Tider: ONSDAG 18:15 - 19.45
Pris: MEDLEMSKAP - Du må være på FULLT eller PRIME MEDLEMSKAP for å få tilgang til denne klassen.
Sted: Yoga & Velvære Valderøy. Valderhaug 2 6050 Valderøya
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRADISJONELL YOGA KURS – ÅPENT NIVÅ

Yoga klasser for alle, uansett erfaring med yoga fra før.
Dette er et fantastisk kurs for å starte opp med en yogapraksis eller styrke din eksisterende praksis.  På dette kurset vil vi stegvis gå gjennom pusten, meditasjon og dyp hvile i tillegg til stillingene. Hver klasse gjøres på en måte som gir kroppen mer energi, renser sinnet og gir glede, sterkere vitalitet og helse. Dette vil gi hver enkelt bedre kontakt med kroppen og gi en indre balanse i dagliglivet.

MANDAG - 26.08.2019 - 09.12.2019 (ingen klasser på 07.10.2019)
Tider: 19.00 - 20.15 | Antall Uker: 15 | Pris: 2600,-
Sted: STETTE BARNESKOLE
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

AVANSERT NIVÅ
MANDAG på Stette Barneskole - 19.00 - 20.15h og
ONSDAG på Valderoy Yoga Senter - 18.15 - 19.45h - 28.08.2019 - 11.12.2019 (ingen klasser på 09.10.2019)
Antall Uker: 15 | Pris: 3300,-
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOGA FOR GRAVIDE KURS

I dette klasser bruker vi Tradisjonelle Yogateknikker for å hjelpe deg som vordende mor å finne balanse,glede og ro under denne vakre og naturlige prosessen. Teknikkene kan hinre/kontrollere mye av det typiske ubehaget som kan følge med en graviditet, og stimulerer den indre dialogen mellom mor og barn før fødselen. Professor Susana Lopes underviser pusteteknkker tilpasset graviditet og fødsel, samt avspennings- og meditasjonsteknikker som du kan bruke også etter fødselen. Av henne vil du få mye mer enn rene fysiske øvelser.

Yoga for gravide klassene er myke, skånsomme og trygge. Det handler om å lytte til kroppen, og ikke pushe deg selv for hardt. Klassene er utviklet for friske, gravide kvinner- uansett om du er ny til yoga eller har mange års praksis. Om du har medisinske utfordringer, er det viktig at du snakker med legen din og diskuterer med yogalæreren din før du begynner på kurset.

TIRSDAG fra UKE 2 - 07.01.2020 – 31.03.2020 (ingen klasser på 18.02.2020)
Tider: 17.30 - 18.30h | Antall Uker: 12 | Pris: 2200Kr
(Du kan registrere deg selv om kurset allerede har startet)

Sted: Yoga & Velvære Ålesund. Notenesgt. 3, 4 etg., 6002 Ålesund
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOGA FOR MOR OG BABY - KURS

Etter at du har født er du kanskje ivrig etter å komme igang med Yogapraksisen din, og/eller komme i form igjen. Da er Barsel Yoga noe for deg! Kurset er begrenset til 8 mødre med babyer(fra 6 uker til de begynner å krype rundt :). Kurset bruker Tadisjonelle Yoga-teknikker som pusteøvelser, Yoga-posisjoner for nybakte mødre, avspennings- teknikker og meditasjon. Målet er å gjenoppbygge styrke, fylle på energi og pleie trette muskler. Spesielle, lekne aktiviteter som inkluderer babyen inngår I klassene.
Du trenger ikke å ha praktisert yoga tidligere! Det er helt sikkert andre mødre som også prøver dette for første gang. Klassene på dette kurset handler om å gi tid til deg selv og fordype kontakten med babyen din gjennom en blanding av lek, styrkende og avspennende øvelser. Du er hjertelig velkommen til å skifte på og gi babyen mat underveis.
Ta med håndduk/teppe som babyen kan ligge på. BarselYoga hjelper oss å gjenopprette hormonbalansen I kroppen og finne tilbake til en god fysisk, følelsesmessig og mental helse etter graviditeten, og forbereder mammaen til de store endringene I livet som det å få barn medfører / innebærer.

ONSDAG fra UKE 2 - 08.02.202001.04.2020 (ingen klasser på 19.02.2020)
Tider: 11.30 - 12.30h | Antall Uker: 12 | Pris: 2200Kr
(Du kan registrere deg selv om kurset allerede har startet)
Sted: Yoga & Velvære VALDEROYA. Valderhaug 2 6050 Valderøya
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FØDSELSFORBEREDENDE KURS

Forberedende kurs om graviditet, fødsel og barseltiden.
I løpet av disse klasser vil vi utforske ulike veier inn til dine grunnleggende ønsker og behov, og vi vil identifisere hindringer som står i veien. Underbevisstheten din har en dyp effekt på alt du gjør, inkludert måten du opplever din graviditet og fødsel. Jeg vil veilede deg til å bli mer rolig, avslappet og knyttet til babyen din, utforske din feminine intuisjon, og til å føle deg sterkere og tryggere i din rolle som mor. Jeg har satt sammen dette programmet for å fjerne mas og stress fra hverdagen. På denne måten kan du bygge et solid fundament for morsrollen, og du kan være mer tilstede for din lille helt fra starten av.

I dette kurs vil vi:
· Avklare hva som er viktig for deg, hvor frykt og bekymring ligger og hvordan bevege seg framover fra et usikkert sted.
· Få klarhet i og selvtillit vedrørende din graviditet og fødselsopplevelse, samtidig som du knytter bånd til babyen din.
· Pusteøvelser for fødsel
. Avslapningsteknikker for ro med babyen din
· 4. trimester og amming - lære å samarbeide med partneren din slik at dere begge føler dere rolige og godt forberedt til både fødsel og foreldrerollen.
· Sette opp din egen fødselsplan.

FREDAG fra UKE 3 - 17.01.2020 – 13.03.2020 (ingen klasser på 21.02.2020)
Tider: 17.30 - 18.30h | Antall Uker: 8 | Pris: 1800Kr
Sted: Yoga & Velvære Valderoy. Valderhaug 2 6050 Valderøya
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

Mer Informasjon HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOGA PRIVATKLASSE

Hvis du er nybegynner eller bare ønsker å komme videre i din egen praksis, enten i vårt studio eller i ditt hjem. Hvis du ikke ønsker å gå på gruppetimer , men ønsker personlig oppmerksomhet hele tiden. Hvis du har utfordringer eller skader som trenger riktig pleie. Yoga privattimer er riktig for deg! Privattimer er organisert for den enkeltes behov, ønsker og utfordringer. Privattimer er også tilgjengelig i duo, trio eller små grupper. Susana Lopes er kjent for å gjøre justeringer til hver enkelt, og har stor kunnskap på å se den individuelle yogautøver, samt å gi fysiske justeringer der det måtte trenges.

Tradisjonell yoga er en yogaform som vektlegger arbeidet med alle deler av en selv gjennom fysiske stillinger og øvelser, pusteteknikker, holdninger og låser, renselsesteknikker, mental trening, avspenning og meditasjon. Tradisjonell yoga kan med dette variere fra en rolig, statisk til en aktiv, dynamisk praksis - med oppmerksom nærvær.
Susana Lopes gir også Yoga for Gravide og Yoga for Mor og Baby - Privattimmer.

Alle ukedager og helger.
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MASSASJE FOR GRAVIDE

Nyt en deilig og følsom graviditetsmassasje hvor du ligger og slapper av mens kroppen blir pleiet. Dette gjør underverker. Vi tilbyr en helkroppsmassasje, men kan etter avtale fokusere på spesielle områder etter ditt ønske. Det er mange gravide som benytter graviditetsmassasje. Det som gjør deg godt, er også godt for ditt barn.
Graviditetsmassasje lindrer ryggsmerter, hovne føtter og ben, hviler i kroppen og gir deg trygghet. Vi er i løpende dialog med jordmødre for å sikre at vår massasje for gravide alltid tar hensyn til deg og din mage. Oljen som benyttes er 100% økologisk og næringsrik for din hud.

Alle ukedager og helger.
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com
Sted: Yoga & Velvære Valderøy. Valderhaug 2 6050 Valderøya

 

 

 

 

 

 

 

 

I denne privattime vil du bli ledet inn i den stille og reflekterende praksis av Tradisjonell Yoga, og etter avslapning kommer Susana Lopes rundt og gir deg lett massasje for å øke velværen i kroppen. Magisk!

Alle ukedager og helger.
Påmelding: susanalopesyoga@gmail.com
Sted: Yoga & Velvære Valderøy. Valderhaug 2 6050 Valderøya

 

 

 

 

 

 

30 MIN klasser – 10 uker
Yoga på kontoret. Med bruk av stoler og pulter lærer vi bort enkle øvelser og pusteteknikker som man kan gjøre ved arbeidsplassen uten at man trenger treningsutstyr. Organisert for gruppens behov, ønsker og utfordringer.  Enten i vårt studio eller på selskap. Ta kontakt oss hvis du vil vite mer om priser.