YOGA FOR MOR OG BABY

blog image

Etter at du har født er du kanskje ivrig etter å komme igang med Yogapraksisen din, og/eller komme i form igjen. Da er Yoga for Mom og Baby noe for deg!

Kurset er begrenset til 8 mødre med babyer(fra 6 uker til de begynner å krype rundt :). Kurset bruker Tradisjonelle Yoga-teknikker som pusteøvelser, Yoga-posisjoner for nybakte mødre, avspennings- teknikker og meditasjon. Målet er å gjenoppbygge styrke, fylle på energi og pleie trette muskler. Spesielle, lekne aktiviteter som inkluderer babyen inngår I klassene.

Du trenger ikke å ha praktisert yoga tidligere! Det er helt sikkert andre mødre som også prøver dette for første gang. Klassene på dette kurset handler om å gi tid til deg selv og fordype kontakten med babyen din gjennom en blanding av lek, styrkende og avspennende øvelser. Du er hjertelig velkommen til å skifte på og gi babyen mat underveis.

Ta med håndduk/teppe som babyen kan ligge på. Barsel Yoga hjelper oss å gjenopprette hormonbalansen I kroppen og finne tilbake til en god fysisk, følelsesmessig og mental helse etter graviditeten, og forbereder mammaen til de store endringene I livet som det å få barn medfører / innebærer.

Susana Lopes gir også Yoga for Mor og Baby - Privattimmer.


CONNECT WITH YOUR BABY

blog image

Kurset bruker Tradisjonelle Yoga-teknikker som pusteøvelser, Yoga-posisjoner for nybakte mødre, avspennings- teknikker og meditasjon. Målet er å gjenoppbygge styrke, fylle på energi og pleie trette muskler.

blog image

Klassene på dette kurset handler om å gi tid til deg selv og fordype kontakten med babyen din gjennom en blanding av lek, styrkende og avspennende øvelser.

 

blog image

Barsel Yoga hjelper oss å gjenopprette hormonbalansen I kroppen og finne tilbake til en god fysisk, følelsesmessig og mental helse etter graviditeten.

 

Uttalelser fra studenter

Stories from our community

Veldig lærerikt yoga kurs med dyktige Susana Lopes! En får utvikle seg og hun hjelper hver enkelt elev på vei.

''blog image

Yoga for Mor og Baby Kurs: We love baby yoga! It is by far the best activity we have done during the maternity leave. So calm and easy. Everything is done on Nikolai's premises, leaving both mother and son happy and calm. Everything comes together when we are here.

''blog image

Tradisjonell Yoga Kurs: Takk for en nydelig dag med yoga. Kjenner det er godt for kroppen a komme i gang igjen med yoga. Jeg liker godt solhilsen og kjenner at for min kropp hjelper det a komme i gang med pust og bevegelse for asana.