UTTALELSER FRA STUDENTER


Anne Marie H.

I årevis hadde jeg skulder- og ryggproblemer. For ett år siden ga mannen min meg en julegave med noen få økter med Pilates, og siden da har jeg tatt privattimer med Susana Lopes. Jeg nærmer meg nå 70, og jeg driver med andre idretter uten smerte og bedre balanse. Posturen og kjernestyrken min er også bedre enn den noen gang har vært. Vennene mine er lei av å høre meg snakke om hvro fantastisk Pilates er, så jeg er glad for å ha blitt invitert til å dele mine tanker med andre.

Britt M.

Dette studioet er fantastisk: Susana er ekstremt hyggelig, personabel og talentfull; stedet er varmt, veldig rent og lyst.  Jeg startet Pilates og Yoga samtidig uten erfaring, før en skulder erstatning for å styrke de lange musklene.  Nå som jeg føler meg sterk igjen, gjør jeg det bare for moro skyld!  Tiden går så fort; aldri kjedelig!  Mantraet er INGEN SMERTE!  WOW det er den tiden på dagen jeg ser frem til!  Tusen takk til den fantastiske undervisningen!


Inger S.

Legen min foreslo at jeg prøvde Yoga for å hjelpe med ryggproblemene mine.  Ikke bare hjalp det ryggen min, jeg begynte også å øve pilates med Susana. Jeg fant en flott vennegjeng som motiverer meg til å fortsette. Jeg har gått på klasser i over 4 år og har aldri følt meg bedre og sterkere.

 

 

 


Annette F.
 

Når jeg reiser utenlands, prøver jeg å delta i andre studioer, men ingen sammenligner med hva Susana gjør på Yoga og Pilates Senter.  Jeg elsker hennes kompetanse, måten hun underviser og ønsker alle nivåer velkommen inn i klassene sine, ingen føler seg frustrert over ikke å kunne gjøre noe. Miljøet er så vennlig og alt er veldig rent. Jeg anbefaler det på det sterkeste!

 


Randi A.
 

Jeg startet Pilates og Yoga med Susana, og jeg har gått på kurs 3 ganger i uken siden den gang. Pilates og Yoga holder meg frisk, fysisk i form, veldig positiv og mentalt fokusert. Jeg har utholdenhet og fysisk styrke til å gjøre så mange ting, og det holder også kroppen og holdningen min yngre enn min alder. Jeg har også gjort mange verdsatte vennskap, noe som også har vært en livsforvandlende fordel. Jeg håper å fortsette å øve i mange år fremover!

Therese M.
 

Susana er fantastisk!  Hun har jobbet med meg privat på mitt nivå (super nybegynner) og har lært meg ferdigheter for både bevegelse og meditasjon som har forbedret mitt generelle velvære. Jeg endret meg deretter til gruppeklassene da jeg følte meg komfortabel med kroppen min, og jeg liker det virkelig.
ELISE G.

Tradisjonell Yoga Kurs: Takk for en nydelig dag med yoga. Kjenner det er godt for kroppen a komme i gang igjen med yoga. Jeg liker godt solhilsen og kjenner at for min kropp hjelper det a komme i gang med pust og bevegelse for asana.

 


ANN MARI B.

Mor og baby yoga var en behagelig måte og komme igang igjen med trening etter fødselen. Og en får god veiledning og baby vennlige øvelser.

 

 

 

 

JANNE W.

Som fulltidsarbeidende småbarnsmor er det svært viktig for meg å finne en treningsform som gir både styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Å gjenoppdage tradisjonell yoga har gitt meg alt dette. Tusen takk for en flott yogahelg våren 2015, som ga meg dytten jeg trengte for å komme igang igjen! Gleder meg til å følge nye kurs utover høsten.